Gastenboek

  • 01-02-2016 - Mijn dochter Lilian stuurde een foto van je door met...  lees meer
  • 25-08-2015 - Hallo Lilian,
    Wat leuk om op deze mooie site te zien...  lees meer
  • 15-07-2015 - Vraagje zijn Julie in de vakantie Ook gewoon Open? Ik...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Naast mijn atelier aan huis heb ik ook een aantal verkooppunten.
Wil je bij mij thuis kijken? Dat kan, ik heb geen vaste openingstijden. Je mag mij een email (info@liljewel.nl) sturen of bellen/appen voor een afspraak 0625167344. 

Verder kun je bij onderstaande verkooppunten terecht voor Liljewels;

     
   

 

   Kalkovenwegje 1 8061 CZ Hasselt
 www.delindehasselt.nl
Openingstijden:
 Dinsdag t/m zaterdag 10.00 tot 17.00 uur
''De Linde is een initiatief van de JP van den Bent stichting. Een plek waar cliënten medewerkers zijn. Waar begeleiders ondersteunen om dromen, wensen en idealen te verwezenlijken. Waar je kunt genieten van sfeer, betrokkenheid, handwerk, kwaliteit en diversiteit. Altijd vraaggericht, naar onze gasten en medewerkers.
Van dinsdag tot en met zaterdag kun je in het restaurant genieten van een kopje koffie met huisgemaakt gebak, een uitgebreide lunch, een high tea, een heerlijke maaltijd of een biertje van de tap. Met goed weer kun je terecht op het terras, waar ruimte is om te eten en te loungen onder de lindebomen, terwijl je geniet van het uitzicht over de gracht. Dát is De Linde! Wanneer je bij ons bent, breng dan ook eens een bezoek aan onze winkel met cadeauartikelen, streekproducten en zelfgemaakte producten. Van heerlijke honing uit Hasselt tot prachtige handgemaakte artikelen. Gemaakt door de medewerkers van De Linde of door collega’s van andere locaties. en oa sieraden van Liljewel zijn er te koop.''


                                                           

 

                                                        

 

Vakantiepark Westerbergen
Oshaarseweg 24
7932 PX Echten

Vakantiepark Westerbergen is een veelzijdig park, met een lange toeristische traditie en een geheel eigen charme. Het is geen standaard park, maar een familiebedrijf dat zich onderscheidt door uitstekende service, een gemoedelijke sfeer en uiteraard vele faciliteiten. Het park ligt te midden van natuurgebieden, het grenst aan Nationaal Park Dwingelderveld en ligt op steenworp afstand van Boswachterij Ruinen. Vanuit je bungalow wandel of fiets (tevens te huur op het park) je dus zo de wijde natuur in!